Kutsukortit - Juhlaputiikki

Kutsukortit

Olemme panostaneet kutsukorttivalikoimassamme laatuun. Kaikki kutsumme ovat ammattigraafikoiden suunnittelemia ja tarkasti valittuja. Myymme jokaista kutsua vain pienen erän, jotta et joudu törmäämään samaan kutsuun jonkun toisen häissä. Meillä on moneen budjettiin sopivia kutsuja: kutsun hinta koostuu suurimmaksi osaksi siitä, kuinka paljon työtunteja niiden personoimiseen menee – kaikki ovat siis yhtä laadukkaita ja ammattitaidolla tehtyjä.

Lähetämme kaikista kutsuista sinulle sähköpostitse koevedoksen johon voi vielä tehdä muutoksia, jotta voit olla kutsuja tilatessasi täysin varma siitä, että tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen. Kutsujen painatukseen on kolme eri vaihtoehtoa: voit tulostaa ne itse (se onnistuu hyvin ihan peruskotiprintterilläkin esim. ohuelle kartongille), jolloin saat kutsut hyvin edullisesti, tai antaa painatuksen joko valitsemasi painotalon tai meidän hoidettavaksi. Meidän painopalveluamme käyttämällä saat kutsut vielä vaivattomammin kuin erillisen painotalon kautta, mutta pyytämällä painotaloilta tarjouksia ja valitsemalla niiden joukosta sopivimman saat painatuksen luultavasti hiukan edullisemmin kuin meiltä. Meidän painohintamme voit katsoa täältä.

Kutsun hintaan sisältyy vain kutsun suunnittelu, eli käyttöoikeus ko. kutsumalliin (myymme jokaista vain pienen määrän kutsujen ainutlaatuisuuden takaamiseksi), sen kustomointi teidän teksteillänne ja muokkaus toivomallanne tavalla, sekä toimitus digitaalisena tiedostona sähköpostilla. Painatus eli varsinaiset kutsukortit paperimuodossa eivät siis sisälly hintaan vaan ne on tilattava halutessasi erikseen täältä. Sieltä voit valita tarvitsemasi kappalemäärän.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Valikko