Info - hääkauppa netissä - Hääputiikki Ribbon & Ink

Juhlaputiikin tarina

Haluatko juhlat joissa on jotain erityistä? Ehkä perinteitä kunnioittaen tai sitten uusista tuulista nauttien, romanttisilla vivahteilla tai pelkistetyn modernisti, rustiikkisesti tai vaikkapa keskellä kaupunkia juhlien, mutta kuitenkin niin että häissänne on jotain omaa, jotain ainutlaatuista, jotain juuri teidänlaistanne?

Tervetuloa, olet tullut oikeaan paikkaan!

Hää- ja juhlaputiikki perustettiin juuri näistä lähtökohdista. Kymmenen vuotta sitten omia häitä järjestäessäni kyllästyin hääkauppojen massatarjontaan: jos halusi välttää ne samat saippuakuplapullot ja hääsateenvarjot joita kanssani tuhat muuta morsianta sinäkin vuonna käytti, oli häätarvikkeet tilattava vähintäänkin Singaporesta tai askarreltava itse. Virkistäviä uusia ideoita ja kauniita, hiukan erilaisia häätarvikkeita löytyi kyllä, mutta valtamerten tuolta puolen. Häiden järjestämisestä tuli yllättäen melkein kokopäivätyö.

Hää- ja juhlaputiikin on tarkoitus omalta osaltaan täyttää tätä vajetta Suomessa tarjoamalla pieniä eriä tarkkaan valittuja, laadukkaita juhlatarvikkeita. Suuri osa on käsintehtyjä tuotteita pieniltä valmistajilta ympäri Eurooppaa tai Yhdysvalloista. Osa on omaa Ribbon & Ink -mallistoamme, josta olemme erityisen ylpeitä. Vintage on lähellä omaa sydäntäni, mutta putiikista löytyy myös paljon kiinnostavaa vaikkapa maalaisromanttisia tai moderneja juhlia suunnittelevalle.

Seuraamme jatkuvasti uusia tuulia, joten meiltä löytää taatusti uusinta uutta ja vasta Suomeen rantautumassa olevia trendejä. Myymme suurinta osaa tuotteista vain vähän ja tarjoamme osaan myös kustomointeja, jotta voimme varmistua siitä että ostaessasi meiltä saat juhliisi jotain oikeasti ainutlaatuista ja erityistä.

Juhlasuunnitteluterveisin,
Virpi / Hää- ja juhlaputiikki Ribbon & Ink

 

Hääputiikki Ribbon & Ink on hääkauppa, jonka tavoitteena on myydä laadukkaita häätarvikkeita suomalaisille morsiamille. Arvojamme ovat:

-Luotettavuus ja tilaamisen turvallisuus

-Asiakastyytyväisyys sekä hyvä ja nopea asiakaspalvelu

-Käsintehtyjen tuotteiden ja pienten toimittajien suosiminen

häätarvikkeet

Valikko