Suukkopeli vapaavalintaisilla väreillä ja nimillä, itse tulostettava - Juhlaputiikki

Suukkopeli vapaavalintaisilla väreillä ja nimillä, itse tulostettava

19,50 

Hauska uusi aktiviteetti-idea hääjuhlaan! Suukkopelissä pöytäseurueet keksivät top ten -listoja avioliittoon liittyvistä aihepiireistä saadakseen hääparin suutelemaan. Pakettiin kuuluvissa kahdessatoista pelilapussa on jokaisessa eri tehtävä. Joukossa on sekä hauskoja että herttaisia tehtäviä, kuten ”10 tapaa sanoa ’Rakastan sinua’” ja ”10 asiaa, joita sulhasen ei pidä sanoa morsiamelle kun tämä on huonolla tuulella”.

Peli toimii näin: Jakakaa yksi pelilappu pöytää tai muuta seuruetta kohti. Pöytäseurueet voivat vapaaseen tahtiin täytellä omaa pelilappuaan, ja kun se on valmis, he lukevat sen ääneen koko juhlayleisölle. Aina kun yksi pelilappu on luettu, hääparin kuuluu suudella. Halutessanne pelistä voi tehdä myös kilpailun siitä, mikä seurue ehtii saada oman pelilappunsa ensimmäisenä täyteen.

Tämä paketti toimitetaan digitaalisessa muodossa, ja siihen kuuluu myös värien vaihtaminen toiveidesi mukaan ja tekstit teidän omilla nimillänne. Pelilappujen kustomointi toimii näin: Valitse tilatessasi mieleisesi värit värikartasta ja ilmoita meille sekä morsiamen että sulhasen etunimi. Me valmistelemme pelilaput sinua varten ja lähetämme ne sinulle sähköpostilla. Toimitamme pelilaput korkearesoluutioisina pdf-tiedostoina, jotka voit helposti tulostaa itse. Yksi pelilappu on tulostettuna A5-kokoinen.

Valitse värit *

Morsiusparin etunimet *

Pinterest
Valikko